Daniel Fàbregas i Salvà

Daniel Fàbregas i Salvà

Estat civil: Casat.
Lloc i Data de naixement: Mataró, 24 d’agost de 1972.
Resident a Berga fa més de 15 anys al casc antic.
Correu electrònic: decidim@decidimberga.cat
Twitter: @dfabregas72
Facebook: https://www.facebook.com/daniel.fabregassalva
Instagram: @danielmylive

Formació

Graduat escolar, BUP i COU. Al Col·legi Maristes de Mataró.
Títol de Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Universitat Autònoma de Barcelona.
Curs Superior en Gestió Sanitària. Centro de Estudios Financieros.
Curs Gestió del Conflicte. IL3 Universitat de Barcelona
Curs de Formació en Lideratge i Direcció d’Equips Humans. Consorci Hospitalari de Vic
Pro-activitat aplicada a l’entorn laboral. IL3 Universitat de Barcelona
Gestió Hospitalària: El Cap de Servei com a Product Mànager. Universitat Pompeu Fabra
Màster en Medicina d’Urgències i Emergències. (cursant) Universitat de Barcelona i SEMES
Expert en Urgències cardiovasculars, crítiques i infeccioses. Universitat de Barcelona i SEMES

Activitat professional en medicina

Del 1995 al 1997 com a metge interí voluntari al servei d’urgències de l’Hospital del Mar i al centre d’atenció primària de la Barceloneta a Barcelona.

Al 1997 començo la meva activitat com a adjunt del servei d’urgències, de mes antic a mes recent, en els següents hospitals: Hospital del Mar (Barcelona), Hospital de Mollet, Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, Hospital General de Vic, Clínica de Vic, Hospital Sant Bernabé (Berga), Hospital d’Igualada, Clínica Sant Josep i Hospital Sant Joan de Deu (Manresa).

Altres centres on he treballat són: Mútua Laboral FREMAP, Centre Mèdic Mataró, Centre d’Atenció Primària de Canovelles, Mútua Universal (Granollers), Centre d’Assistència Primària Vic Nord, Consultori Bayés (Vic), Grup Policlinic i Gabinet Mèdic del Berguedà.

Activitat en gestió sanitària

Les tasques realitzades en aquesta àrea han estat: Adjunt a Sotsdirecció-gerència al Consorci Hospitalari de Vic, Director mèdic Clínica de Vic, Adjunt a gerència i director mèdic de l’empresa CARSA PREVENCIÓ de Vic, Directiu Associat a l’àrea d’assessorament d’empreses sanitàries (FCA Consulting), assessor i col·laborador a demanda segons necessitats a la Consellaria de Salut (Generalitat de Catalunya), Director mèdic corporatiu Grup Policlinic Sant Cugat del Vallès.

Activitats polítiques i associatives

De jove ja vaig iniciar la meva activitat en l’associacionisme estudiantil com a delegat de curs, monitor de Minyons i Guies Sant Jordi de Mataró o a diverses associacions teatrals. Posteriorment a la facultat vaig ser nomenat delegat de curs, membre del Consell d’Estudiants de la Facultat, membre del Claustre de la Facultat, president del Consell d’estudiants de la Unitat Docent de l’Hospital del Mar, president del Consell d’Estudiants de la Facultat i representant de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona al Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina.

A nivell polític el meu avi, que va lluitar a la Quinta del Biberó i membre honorífic de Convergència Democràtica (CD), em va inculcar l’estima per Catalunya i durant molts anys vaig estar col·laborant com a simpatitzant a Convergència Democràtica. Durant la meva estada a Vic em vaig implicar més amb el partit fins al punt de militar-hi. Amb la crisi de partit i el canvi de nom vaig abandonar la política activa sense deixar de col·laborar puntualment amb qui ho necessites. Al 2016 vaig entrar en contacte amb Esquerra Republicana de Catalunya i al 2017 m’hi vaig afiliar per a col·laborar amb el projecte de salut. Actualment, desencantat amb la forma de fer política dels partits tradicionals i després de compartir les meves inquietuds amb gent compromesa amb l’objectiu d’empoderar a la ciutadania, he decidit vincular-me al moviment ciutadà DECIDIM BERGA en el que he trobat el meu lloc definitiu.  

A nivell associatiu he estat vinculat a Creu Roja en tasques de col·laboració nacional i internacional, Tasques formatives per a La Marató i en altres actuacions puntuals en diversos àmbits socials en que se m’ha requerit, tot i que no he pogut vincular-m’hi directament per l’alta dedicació que requereix la meva professió.

Aficions

La meva gran afició es la família i la meva professió, al que dedico la major part dels meus esforços. Els moments de lleure personal els inverteixo en les tertúlies amb els amics i companys, la lectura, el cinema, els videojocs o la construcció de maquetes.

Em caracteritza l’empatia, el lideratge d’equips i el treball en equip, la resolució de problemes, la capacitat de priorització i síntesi, la prudència, l’actitud crítica, reflexiva i responsable, el treball multidisciplinari i interdisciplinari i l’actualització permanent. Qualitats que em fan sentir fort per a la responsabilitat que actualment assumeixo amb orgull.

Atentament,

Daniel Fàbregas i Salvà
Cap de llista Decidim Berga